Päivin Oma Plogi- Etusivu

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Älä lue! Jos ei........kiinnosta lukea miten sitä taas tultiin Mökille vähän akkuja lataamaan melko hektisen työviikon jälkeen,hih☺

Postauskuvaa katsellessa tulee mieleen miten  mukavat ilmat oli vielä parisen viikkoa sitten.. Aurinko paistoi ja oli lämmintä. 

Kuva on otettu meidän grillipaikalta ja tykkään kuvasta, siinä on mielestäni kivasti valon ja varjojen leikkiä,ristiin rastiin.

Ajattelin tässä kuussa muuten koittaa haastaa itseni ja postata joka päivä
, tyyliin sitäsuntätä.

Paljon juttuideoita liikkuu jo päässä!
Toisaalta on haastavaa jo sinänsä nyt postata tabletilla ja vieläpä etanayhteydellä, tekstit hyppii, rivit hyppii, kuvat ei lataudu....tietää sitä että kotiin kun menee täytyy muokata tekstiä...plääh, olisi sinänsä mukavia kuvia mitä esitellä.

(Remppapostaus jatkuu myöhemmin viikolla.)


Niin täällä Mökillä on jo pimeetä, täällä kun ei katuvalot pala. Saunassa tuli käytyä ja pakolliset grillimakkarat tuli grillailtua. 

Kapukin tykkäsi kun pääsi tänne! Huomenna olisi kiva käydä mettässä kattomassa löytyisikö sieniä?

Tästä tuli nyt ihan tyhmä postaus. Tai no, ehkä kaikki tämän blogin postaukset ovat sitä?Siis tyhmiä (ihme tapahtui, kun kännykän,jonka jaetun nettiyhteyden kautta koitan epätoivoisesti bloggailla, parani yhteys kun nostin sen pumpputermoksen päälle ylemmäs ja niin sai jopa ladattua yhden kuvan))))<----ymmärsikö tuosta kukaan mitään????


 Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin::Jälkieditointi suoritettu kotona 5.9.15 yöllä.Tavoite postaus/päivä ei ihan onnistunut, olin 3.pvä ihan katkipoikkiväsynyt että ajatus läppärin aukaisusta saati kirjoittelemisesta blogiin sai minut uuvahtaa totaalisesti.Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT