Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Istutus-Uutisia, Olkaa Hyvä!

Muumipeikkokin ihmettelee


Tänään kävin läpi kaikki viherpiiperrykseni uhrit.

Saldoksi tuli 4 poisheitettävää; 1 suippopaprika( bye bye) ja 3 Chilipaprikaa, joukossa se mun Suurin ja Kaunein Lombardo Annuum(Byebyebye nyyh),kaikkensa antaneena ja lehtensä tiputtaneena.


Kuka haluaa syödä minut?

1 podi jäi vielä muistoksi L A:sta.

En nyt viittinyt enää niitä kuvata, roskiin vaan ja heipat perään.
Ruukkuja tutkiessa sain varmuuden mitä epäilinkin; vaikka oli pinnalta kuivat niin juurista multa oli kosteata.(Liikajuopottelua ja lisäravinnon tarpeessa, maybe) Sitäpaitti olivat kasvattaneet ihan julmetut juuret.Siis nuo chilit.Rupsahtamiseen saattoi vaikuttaa myös huoneen kylmyys, valon vähyys ja 100 ja 1 muuta syytä.Selviytyneet(joukossa minitomaatti joka on anteliaalla päällä; vielä on peräti 2 pikkutomskua odottamassa punastusta)"siivosin" ja kastelin hellästi
(ts. nypin kuolleet lehdet pois ravistemalla ja lisäsin altakasteluruukkuun vettä suoraan raanasta.Tosi hellää.)Pienen makuuhuoneen Ikkunalauta,joka siis kesti, sai maistaa chifonettiä sekin ja keräilin ja imuroin niitä koristekivipalleroita jotka ajatustakin nopeammin tipahtelee ruukusta maahan(lattialle).

Jäljelle jäi vielä 3 melko hyvinvoivaa ? ja kukkivaa ! ja podia lykkäävää isoa peruschiliä ja 1 pieni. Ja ai niin ne lähisiwan ruukkuchilit Hra Punainen ja Rva Keltainen, jotka nekin päättivät "sadonkorjuun" jälkeen ottaa nokkiinsa. 


Ei nää nyt oikein ilosta itke, rupuset

Plus muutama viikko takaperin kylvätyt suippopaprikan ja ruukkuchilin siemenet joista postauskuvat. Alkavat nekin jo huutaa isompaan ruukkuun pääsyä. Nythän vapautui ruukkuja. Multaakin on.


Näihin istutuskuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä ja good night. Tämä EI jää tähän.

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT