Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Muumihullun Päiväkirjasta

Rakas Blogini

Postaan vielä muumeista,kun ovat sydäntä <3 lähinnä,jostain syystä. Liitin kuvan vielä myynnissä olevista Arabian keräilylautasista, kahden lautasen pakkauksessa.


  • Fazer erikoismuki v.2004, erikoiserä, numeroituja mukeja 400kpl numeroin 1-400. Mukin hinta 4000e, kyllä, luit oikein eikä ollut kirjoitusvirhe.Muumimuki.fi voi enemmän lukea näistä( ja muista muumimukeista).(mukin lempinimi Kakkamuki :D)
  • Muumipeikko unelmoi/ v. 2005, 2005 kpl erikoiserä ja hinta-arvio 1100e-1200e.

huoh,on siinä (käytetyillekin) muumimukeille hintaa...tämän mukin lempinimeä en edes kehtaa laittaa häveliäisyyssyistä; Muumipeikko oxxxxx..., muumiryhmästä luin sen.


Koskapa ei edes unissani olisi varaa noihin, ostin/ostan vain lautasia,joita on luvassa 20 kpl. Olin nähnyt jo myynnissä olleita tarjouksessa, itse ostin Prisman normaalihinnalla joka oli n.50 e. Näkynyt myynnissä myös erikseen. Piste.

Lautaset ilmestyivät v. 2014 jouluna. Täytyy laittaa tähän muistiin että perustuvat harvinaisimpiin kuvituksiin ja pohjassa on vuosileima 2014. Valmistusmaa on SUOMI mikä on plussaa.

Uudet keräilylautaset ovat kuulemma tulossa 1.10.15: Vihreä ja Joulutervehdys.
Niitä odotellessa; lainattu kuva alla :)
Rakkaudella Päivi <3
ps. joskus täytyy postata mistä kaikki alkoi ja milloin...tämä muumihulluus joka ei parane...
sama
Collector's plates2015
KOPIOITU MOOMIN.COM-SIVULTA

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT