Päivin Oma Plogi- Etusivu

perjantai 4. syyskuuta 2015

Blogikoira Kapun päivä Mökillä


Hei!

Olen Blogikoira Kapu, 8 vee ja rodultani SekaRotuinenPiski eli SeRoPi.(Öhöm, minussa on Sakemannia ja Austraalian Karjakoiraa mutta tiedä sitten, itse tiedän olevani Koirien Koira <3)

Blogikoiraksi päädyin sattumalta( ja Emännän päähänískusta, vai oliko se pistosta).

Sain Emäntäni (myöhemmin Emä.) houkuteltua taas Mökille. Lähdimme keskellä viikkoa kun Emällä oli vapaat).Isäntä ajoi autoa, Emäntä istui muuten vaan ja minä tarkkailin takaistuimella maisemia.

Olikin tosi kiva päästä taas haistelemaan paikkoja ja telmimään vapaana ulkona. Vähän oli orpo olo kun Paras Kaverini Essi on kadonnut viereltäni. Nyyh, ei se Mökiltäkään löytynyt :(


Mökillä touhusin sitten pallon kanssa. Lempipuuhaa!
Tai no, vähän lytyssä se jo on kun olen ravistellut sitä niin mooonta keertaa.

Välillä täytyy tarkkailla ympäristöä (onko Emä. omalla paikalla!) ja meno oli niin vilkasta ettei Emäntä pysynyt mustalla laatikolla perässä, hähhäää!(tärähtänyt).


Hups, Emäntä jäi tuijottaa jotain ihme kukkaa kun minä Tyttö löysin jotain kivaa maasta. Ei se osaa edes kuvata sillä mustalla laatikolla.No niin! Siinä se taas nähtiin!


Maa-ampiainen, yäks, onneksi ei pistänyt kuonooni, osaan pitää jo varani vaikka Emäntä pitikin jotain ihme kiljuntaa et varo, varo!


Emäntä lupasi laittaa tähän väliin yhden Wanhan kuvan, missä me riehumme Essin kanssa.

Emännän kanssa tulee leikittyä kepinheittoa niin että Emä. heittää kepin ja noutaakin sen. Kuullostaako tutulta?


Nyt täytyy huilata ja tarkkailla Mökkinaapuria mitä se oikein touhuaa; pysyisi vaan omalla puolella mokoma!Wuh!
Ja taas huilata, alkoi ihan naurattaa tämä Emännän juttu, ja varsinkin takana näkyvät ei-leikittävät-kepit joita mustaviinimarjapensaaksi kutsutaan?ja josta ei kyllä ole yhtään marjaa vielä tullut. Hah, sen päivän kun näkis.


No joo, välillä tuli jano (ja nälkä mutta ruokailla sain rauhassa, ei sitä tartte joka asiaa kuvata).Slurps!

Mökkipäivä oli osaksi pilvinen, ei ollut kuuma. Niinkuin se ketään kiinnostaisi(Kapun huom.) 


Haukotus hauh,ja nolostus: nyt saa Emäntä lopettaa tämän postauksen(mikä se nyt onkaan):ihan kuin oikeasti Ihmisiä (muita kuin Emää:) kiinnostaisi mitä tein Mökillä?Onneksi tätä ei postattu Lyhtypylvääseen! 


muistiin kuvasi ja kirjasi Kapun Emäntä.
Hau! (Kapu huom.)

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT