Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 12. syyskuuta 2015

Tuunausta tavalliseen tapaan

kirppislöytö aikojen takaa odotti? uutta elämää, tai sitten ei

Olipa kerran tavallinen Senkki, joka löytyi kirpputorilta. Siellä se nökötti pölyisenä nurkassa, joskin jo kertaaltaan uudelleen maalattuna turkoosin ja tummansinisen väriseksi ( tai jotain sinne päin) ja painoi kuin synti. Ja oli ruma kuin mikä mutta Se Jokin siinä oli eikä hintakaan päätä huimannut. Niinpä se matkasi kotiin tuotuna Satunnaisen Kirppiskävijän luokse.

lähetys- ja vastaanottajatiedot oli tallsessa takaa,ja jäikin, ei poistettu

Satunnainen Kirppiskävijä ihmetteli kyllä minne sen tunkisi, kunnes aikansa huushollia kiertäen vakiinnutti paikkansa keittiössä (siis se Senkki, ei Sat.KirppisK. vaikka kyllähän sekin viihtyy keittiössä). 

Tummuutensa ja kokonsa ansiosta hallitsikin sitten toista seinää mutta mitä väliä. Vanhat ( ja uudemmatkin astiat) löysivät paikan siitä sun muu tavara mitä nyt sattuu kirppistelijän kotona aina löytymään.

pohjamaalausta, tumma väri  näkyi kivasti vielä ja vanhojen pussilakanoitten uusiokäyttöä

Kunnes Sen Rempan aikaan katse kääntyi tuohonkin rumilukseen ja tuunausinto: vedetäänpä valkoiseksi!

no, melkein valmis

Siitä se ajatus sitten lähti!(erästä mainosta lainaten).Kunnon puinen Senkki(tai miksi sitä nyt kutsutaan).

Hevi-osastoa

Senkki hiottiin moneen kertaan ja siinä olikin urakkaa. Pohjamaalaus tehtiin kahteen kertaan. Nuo laatikostot jätettiin "alkuperäisen" väriseksi, muistoksi minkä värinen se oli meille tullessa. Alakaapin vetimet olisi myös näin jälkikäteen ajateltuna voinut jättää myös maalaamatta, mutta....

Alkuperäistä väriähän ei voinut tietää mutta Senkin valmistusajankohtaa arvaten kikertävän kukertava?
täältä tullaan taas tavarat!(vieressä kaveeraa vielä 1 tuunauskohde)Johto ei kuulu juttuun mutta änkesi kuvaan.

Valmista tuli, tadaa! Ilme raikastui kertaheitolla, vai mitä mieltä olette? Tässä tapauksessa Senkkiä ei voinut enää pilata tuunaamalla kun se oli jo kerran maalattu; paitsi jos sattuu tykkäämään tuosta väristä.
minä en!

Ja joo, keittiöstä häädön saadessaan sai uuden paikan makuuhuoneesta.Kumma kyllä, miten sitä tavaraa taas on siihen kerääntynyt....

maalattu: Tikkurila Helmi vesiohenteinen  
 (F 157 maalarinvalkoinen),kalustemaali, kiiltävä
pohjamaalina Helmi

kuvattu: jostain kumman syystä  Samsungin tabletilla otettu nuo susirumat ja epäselvät kuvat mutta koittakee tihrustella.Vaikka kyllähän silläkin ihan siedettäviä kuvia saa, minä en.

paikka: oma koti hävityksen ja kauhistuksen kaaoksessa eli keskellä remppaa mutta pahemminkin voisi olla joten eipä nyt liioitella.

SEN PITUINEN SE SENKIN TARINA! ÖITÄ!

2 kommenttia:

Valtavirrassa kirjoitti...

Nätti senkki kyllä! Tuollainen sopisi kyllä meillekin, lastenhuoneeseen leluille :) Ja mahtava muumikannu -kokoelma sulla esiteltynä tuossa edellisessä postauksessa :)

Päivi kirjoitti...

Moikka vaan Valtavirrassa! Joo, lastenhuoneessa olisi tosi kätsy, mahtuu tavaraa ja on tukeva, vaikka päällä hyppisi ei hajoa! Ennen tehtiin kestämään...ehkäpä törmäät kirppiksillä kiertäessä vastaavaan :) En muista enää hintaa kun oli markka-aikaa mutta edullinen oli.Kiitos, onhan noita kerääntynyt ajan saatossa...noita uusimpia saa jo edullisestikin ja tarjouksesta jos malttaa odottaa,aina ei malta :) Tuplia siksi että ajattelin jättää perintönä lapsille ;)Tosin noita vanhempia ei raaski, ovat hinnat niin karanneet...yli 300 e tuosta vanhimmastakin saa jo maksaa...

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT