Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 14. syyskuuta 2015

Lisää Muumikuumeilua / More Moomin FeverOlkoon tää Muumiviikko kun kerta en ole aikoihin niistä postaillut ja valmiita kuviakin löytyy läppäristä valmiina vesileiman kera.

Joten ajattelin esitellä Muumilastenastiastot mitä on kerääntynyt pölyttymään vitriiniin(sillä eihän niitä nyt raaski käyttää, eihän?)

(Mitään uusia vanhoja Muumimukeja en ole aikoihin hommannut, viimeisin taisi olla Millenium-muki Facen Osta-Myy-Muumikirppiksen kautta.)


Kuvassa siis :

takana yksittäiset lastenmukit 

  • Muumityttö , valmistusvuosi 1992-1997 engl. Moomingirl, hinta-arvio 80-110e (pikku Myy ompelukorissa)
  • Muumipoika, valmistusvuosi 1992-1997, engl. Moominboy, hinta-arvio 80-110e (Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko heittää kuperkeikkaa)

Hinnat ihan vain kiinnostuneille tiedoksi.

Pakkauksessa oleva astiasto takana vasemmalla on Iloinen Perhe (Happy family)mihin kuuluu muki, lautanen ja lusikka, 1995-2007. Tästä puutuu se lusikka. Hinta-arvio 40e-75e, itse sain ostettua vielä kaupasta kaupan alennushintaan!

Iloisen perheen edestä löytyy pelkkä Lentävien Muumien (The Flying Moomins) lautanen mutta muki on hakusessa. Edelleen. Vv. 2003-2012. Tämä kustantaisi mukineen päivineen 30e-60e, ehkä.
KEVENNYSKUVA EIKÄ MITENKÄÄN LIITY POSTAUKSEEN

Muumipojan edessä köllöttää Viidakko (Jungle), vv. 2012 - myynnissä edelleen.Tai pitäisi olla.

Edessä näkyypi keltainen Roolileikki vv. 2012 jota myös edelleen löytyy myynnissä. Tämä omani on ns. kakkoslaatua ja siis ilman pakkausta ja maksoi vain puolet akuperäisestä hinnasta mutta minusta ei löytynyt mitään vikaa (taidan tarvita uudet silmälasit) ja kävisi ihan priimasta.

Keskellä edessä sitten ,komeileepi Muumipeikko ja Pyrstötähti, Comet in Moominland vv.2005-2007 ja hinta-arvioksi löysin hmmm. 175e- 300e.Kiitän mm. Muumitaivasta hintatiedoista! Sieltä voi käydä lisää ihmettelessä Muumien hintoja; Muumit on kovan luokan Bisnes! Mutta onneksi löytöjäkin voi vielä tehdä! Vanhat Muumimukit kaikki tehtiin Made in Finland. Oi Aikoja!

jotain muumia käytössä
Kiitos käynnistä ja siitä jos jaksoit lukea tämän postauksen loppuun. Krooh Pyyh!

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT