Päivin Oma Plogi- Etusivu

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Parin euron kirjojaKäväsin eilen ohimennen uudella Goodwill-kirppiksellä joka sijaitsi kaupunkimme keskustan sivukadulla ja oli viehättävän pieni myymälä. Olen kova lukemaan joten menin heti kirjahyllyjen luokse plarailemaan ja katselemaan kirjoja(kirppareilta juurikin saa hyviä kirjoja puoli-ilmaiseksi). Löysinkin pari kirjaa parilla eurolla siis :)

Gatherine Gaskin Muuttohaukka

Olin kirjan joskus jo lukenut lyhennettynä versiona Kirjavalioissa ja nyt halusin lukea sen kokonaan.Hmmm,kirjan takakannesta voinee lukea mistä se kertoo:) Joskus on vaan kiva lukea oikein kunnon romaani ja Gaskinilla on taito kirjoittaa viihdyttävää luettavaa, jossa on rakkautta ja romantiikkaa!Ripaus jännitystä myös!A.J.Cronin Taivasten valtakunnan avaimet

Toinen parin euron kirja,Taivasten valtakunnan avaimet oli myös entuudestaan tuttu;luettu joskus kauan sitten jättäen vaikutuksen minun muistini syövereihin. 

Kirja kertoo jos muistan oikein ;) nuoren miehen tarinan nuoruudesta aikuisuuteen pappina lähetystyössä ja kuinka ollakkaan, Kiinassa,mihin viittaa Muuttohaukkakin. 

Nuoren tytön Kristyn,hänen isänsä(joka myös oli pappi) ja veljensä juuret liittyivät Kiinaan ja lähetystyöhön vaikka lopputapahtumat sijottuivatkin Skotlantiin. Aika Hyvä yhteensattuma.


Jouluna 1946 Elnalle

Kuka lie on kirjan aikoinaan ostanut Joululahjaksi Elnalle? ja mitä lie tykännyt?


Kirjassa ei ollut kansipapereita ja kuvakin on umpisurkea :)


Itse asiassa aloitin lukemaan jo Muuttohaukkaa. Tuskin maltan odottaa että pääsen sitten Taivasten valtakunnan avaimet-kirjan kimppuun!Saa nähdä tekeekö uuden vaikutuksen tälläiseen keski-ikäiseen naisimmeiseen....

Voisin jossain vaiheessa listata minun Top Ten-kirjoja (mikä vaikeaa sillä niitä on niin monta...)

Mikä on sinun lempikirja? Kerro se minulle <3

ps. ei kirjan tarvitse aina olla tajunnanräjäyttävä explonaadiokokemus tai sivistävä tai kultturelli kokemus... vaan reilusti viihdyttävä,rentouttava,rauhoittava.....Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat