Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 5. syyskuuta 2015

Pientä Suurta Pintaremonttia osa 2


Tästä se melkein kaikki alkoi. Vanha lattia on vielä tallella ja seinien väri joka oli, no kuvasta näette minkävärinen....Kulmassa kummittelee vanha jääkaappi. Pyöreä pöytä lilliputtikeittiössä; ou jee, ei natsaa vaan vie tilaa. Ja näyttää olevan melkein joka kuvassakin.

Huom:Tavarat saatu roudattua pois ja seiniä jo paklailtu. Näyttää nyt tilavammalta mitä oli.


Meidän keittiö on siis aikas pieni ja ikkuna on yhden seinän levyinen....eli ikkuna piti suojata suojamuovilla( siinä oli reunoissa tarrat valmiina; kiinnittyi tosi hyvin ja suojasi.)
Keittiön nurkassa on "kivat" lämpöputket kaunistuksena.


Jeps, ikkunasta päin tiirailtuna. Lattia oli just tuommoinen eli sitä piti paikata ja kohottaa. Alkuperäinen betoni pilkottaa, siinä oli, toki levyn päällä se jääkaappi. Kyseessä on ehta 60-luvun kerrostalon keittiö.


Iät ja ajat ollut pitkulainen (ja ruma) valaisin jättänyt oman jälkensä kattoon joka maalattu kahteen otteeseen.Kuvasta näkyy keittiönkaappeja jotka olivat valkoiset ja ihan peruskauraa puuvetimin. Keittiö rempattu edellisen kerran 80-luvulla.

 Alkuperäiset 60-luvun täyspuiset (ja värikkäät) kaapistot olivat saaneet mennä menojaan...ja Arvaa harmittiko?...

jatkuu........Tämän näköistä sitä oli meillä yhdessä vaiheessa :DEi kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT