Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 1. syyskuuta 2015

Pientä Suurta Pintaremonttia osa 1Jossain postauksessa taisinkin mainita meidän rempasta mikä tehtiin alkuvuodesta. Tarkemmin sanottuna touko-kesäkuun paikkeilla. Remppa tehtiin ihan omin voimin (lue Isännän voimin) ja tarvikkeet hankittiin eri paikoista.

tälläistä  halusin ja tälläisen sain (Prisma)

Niinkuin aina remonteissa tahtoo käydä, ne laajenee. Ensin rempattiin olohuoneessa ja sitten alkoi meidän pieni keittiökin näyttää jotenkin nukkavierulta....Ja eteinen...

No, olihan se hyvä tuosta jatkaa kun kaikki oli muutenkin mullinmallin ja tavarat siellä sun täällä. Tarkoitus oli tehdä vain pientä pintaremonttia eli päivittää seinät, lattia, katto...keittiön kaapisto sai jääda mutta pinnat maalattiin ja vetimet vaihdettiin.

Hei olen metallinen vedin

Oltiin näky kun kyykittiin Isännän kanssa Prisman alelaarissa etsien euron vetimiä!Vaan löytyipäs ja sopiva määrä!(n. 16 kpl, vaan halvalla kun sai)).ihan ite maalasin patterin (oho)

Ensin piti tyhjentää keittiö kaikesta roinasta ja siinä olikin urakkaa! No, jonnekin ne sai tungettua siksi aikaa ja osa lähti kierrätykseen.Täytyy sanoa että meni pitkään ennenkuin sai taas kaikki paikalleen, sitä jotenkin alkoi tottua siihen kaaokseen :) 

Vanha lattia oli aikansa elänyttä ja palvellutta vaaleaa puukuvioista muovimattoa (kuvassa) a la 80-luku. 

Harmittaa kun en ottanut Ennen-kuvia, täytyy kaivella kuva-arkistoa jos löytyisi kuvia keittiöstä vanhan tyylisenä, ilman ihmisiä.

Jatkuu.....
(Harrastan näköjään sarjapostauksia)

2 kommenttia:

"It is Madam to you" kirjoitti...

Tosi hauska tapetti ekassa kuvassa! :D

Päivi kirjoitti...

Juu kiitos, se oli sitä Prisman "Keittiötapettia" (nimeä en tietenkään muista), laitettiin vaan 1 seinällinen, koko keittiö---> olisin tullut höperöksi ;D Vaan kun oli visio tuommoisesta tapetista ja kamalan etsimisen jälkeen löytyikin. Eikä ollut kalliskaan,onneksi.

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT