Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Camera Tripodi Lamp

Siinä se on: vanhasta kamerajalasta tuunattu lattiavalaisin.Isäntä ahersi sen kimpussa melkein koko sunnuntaipäivän.Idea tuli minulta ;) Ja siittä se ajatus taas sitten lähti. Koko komeus kustansi meille 0 euroa. Kaikki tarvikkeet löytyi kotoa.

Tarvitset:

  • kamerajalan (jos ei ole ennestään niin  esim.kirpparilta/ Motonetistä saa melko edullisesti)
  • vanhasta jalkalampusta osia, esim. varjostin, lampunpidike,johto,varjostinrengas, pistoke, ruuveja, kuusiomuttereita. Ja jos ei näitäkään löydy ennestään kotoa, niin mm. Clas Ohlsonilta saa hankittua lampunpidin ja johtopakkauksen E27-ja osasarjan omien valaisinten tekoon.
  • porakone
  • aikaa
  • kärsivällisyyttä
  • ja varmaan vielä jotain muutakin mitä en nyt muista mainita
YouTubesta löytyy videoita kamerajalkavalaisimen tekoon( samoin paljon kuvia kaikenlaisita ihanista tee se itse-valaisimista) kun laittaa hakusanaksi camera tripodi lamp :)

Muistathan että jos et ole varma mitä teet anna sellaisen tehdä joka osaa ja sähköhommia saa tehdä vain laillistettu sähköalan ammattilainen!

Periaatteessa mitään sähköhommia ei tarvinnut tehdä; senkuin yhdistelit osia: lampun osat kamerajalkaan.
Näin yksinkertaista se ei suinkaan ollut.
Mutta lopputulos on vaivan arvoinen, kiitokset Isännälle <3
 
Kotimainen ehdottomasti tutustumisen arvoinen linkki:
Lopuksi vielä helpompi tuunaus, alla kuva siitä. Vanhaan pöytävalaisimeen vaihdettiin varjostin ja niin saatiin raikkaampi ilme lamppuun.Mitäs tykkäät?


Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT