Päivin Oma Plogi- Etusivu

perjantai 25. elokuuta 2017

Apua, blogini on uhmaiässä!


Päivin Oma Plogi eli PoP- sitäsuntätä täytti kaikessa hiljaisuudessa alkuvuodesta jo 3 vuotta.Apua, plogini on siis jo uhmaiässä!

Plogini synnytys oli lyhyt ja tuskaton eikä epiduraaleja tarvittu. Syntysanat rääkäistiin tarkalleen ottaen 6.1.2014 maanantaina. otsikolla "Uusi vuosi, vanhat kujeet". Varsin omaperäistä mutta jostakinhan se on aloitettava.Plogini kastettiin samantien Päivin Omaksi Plogiksi, kun en muutakaan nimeä (sillä hetkellä)keksinyt.Lyhyesti PoP.

Muutamia lyhyitä ja pitempiä taukoja lukuunottamatta (erinäisistä syistä) on plogin pito ollut hauskaa ja antoisaa. Mikä saa minut ploggaamaan? Hyvä kysymys, varmaan tämä lievä luova hulluus ja tahto ilmaista itseään muille,halu valokuvata ja kirjoittaa, ehtymätön(joskus ehtyvä) tarinantulva ja aiheiden runsaus. Vapaus tehdä oman näköisensä plogi oli lukijoita tai ei ;) :D


Plogini katsotuimmat ovat tällä hetkellä:

1.Aina vaan peltipurkkeja!(Peltipurkit muutenkin näyttää kiinnostavan? ja lupaan jatkossakin postata niistä.)

2. Vilenin kukkapurkit esittelyssä (näköjään kestosuosikki sekin)

3.Lomoni mun (vaikken ole aikoihin ostellut Lomonosovin eläinfiguureja tms. mutta hieno juttu, kiitos!)


Muuta triviaa:
  • Plogiani on käyty katsomassa n. 29500 kertaa, wau,KIITOS! THANK YOU! MERCI!<3 (poislukien omat vierailut sillä aina onnistun lisää omien sivujeni katselut mukaan.)
  • Olen oppinut käyttämään Picasaa ja Picsarttia(tabletilla) niin ettei ole enää tarvinnut käyttää alkuaikojen karmeaa vapaalla kädellä tehtyä sydäntä ja PoPpia. Kehitystä?
  • Lukijoita on 10.(minä mukaanlukien).
  • Plogin ulkomuoto on vaihtunut ainakin 3 kertaa.
  • Haikut ovat jääneet ja muuttaneet omaan blogiinsa.
  • Aiheina edelleen muumit, kirjat ja peltipurkit, uutena tuunaukset(DIY) ja viikonloppuhortonoomin hortoilut mökkipuutarhassa.. Ruokareseptit jääneet vähemmälle, samoin Lomot.
  • Plogikoira Kapu seikkailee edelleen mukana(nukkuu nyt jalkojen juuressa vuhvuh).

Uhmaikäiseltä on odotettavissa vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun tähän ikään on päästy?

Leikki-ikää odotellessa
<3 Päivi


 

3 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

Paljon onnea 3- vuotiaalle blogillesi!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Päden paja kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle blogille ja paljon mukavia bloggailuhetkiä lisää!😍 Se on kiva kun bloggaillessa oppii niin paljon uutta.. Niistä aiheista onkin kiva kirjoittaa jotka on itselle mieleisiä:) Oikein mukavaa elokuun jatkoa sinne!

Päivi kirjoitti...

Oi kiitos paljon onnitteluista <3 Tästä on kiva jatkaa ja samoin teille, Sarin kotona ja Päden paja, mukavaa elokuun loppuja! toiv. Päivi

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT