Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 7. elokuuta 2017

Oranssi Perhospeltirasia

Aarteeni mun <3

Peltipurkkihullun pitkäaikainen toive ja unelma toteutui tänään kun hain postista oranssin Perhospeltirasian.

Olen aivan täpinöissäni. Noin vuosi sitten tein Hangon Keksi Oy-peltirasiat-postauksen missä esittelen omistamani kyseiset peltirasiat. 

Plogini esittelykuvasta näet yhdessä minkänäköisiä ovat! 

Sininen perhosrasia sai sisaren kotiin ;) :D


Mikähän perhonen mahtaa olla kyseessä?

Oranssisen peltirasian kyljessä komeilee kaunis perhonen ja maaginen kirjanyhdistelmä GWS, Vanhat suomalaiset peltipurkit-blogista voit lukea lisää tietoa  http://peltipurkit.blogspot.fi/2017/06/g-w-sohlberg.html.
Vähän osumaa on peltipurkki kanteensa saanut mutta ei muutamat rutut haittaa.Värit ovat kirkkaat ja perhoset kauniita.Luulen rasian iän sijoittuvan karkeasti 1960-luvulle, varma en ole.


Perhospurkin löysin FB-kirppariryhmästä ja mitä se kustansi,hmmm ihan liikaa :D. Perhosrasia on kuitenkin harvemmin myynnissä eikä netin kuvahaun kautta löytynyt yhtään, ainakaan MYYTÄVÄÄ oranssista perhosrasiaa joten pidän sitä hintansa arvoisena.

Peltirasia on sisältä kuitenkin kirkas ja hyvässä kunnossa.Pienen pyyhkimisen jälkeen ja laittamalla leivinpaperia voisi siinä säilyttää edelleen pipareita.

Pohjasta puuttuu paperietiketti mutta luulen että samanlaisia pipareita on sisältänyt kuten sininen perhosrasia: "14 erilaista "hienompaa keksejä, pikkuleipiä ja vohveleita."Lainaus Hangon Keksi Oy postauksestani.

Huomioitavaa on ettei peltirasiasta löydy kyljestä mitään tekstiä? Vain erilaiset perhoset koristavat sivustan reunaa.

Ryppyisen Kaunottaren Strategiset Mitat:20cmx5cm(lxk)

Jos joku tietää perhosrasiasta enemmän saa kertoa!
Tai jos nyt löydän esim. googlettamalla lisään tiedon.
Hangon kekseistä puuttuu enää vain Pitsiä-peltirasia, mutta niitä olen nähnyt kirppareillakin myynnissä.

Oranssinen perhosrasia <3


Mitäs sinä tykkäät?


´2 kommenttia:

Nanni kirjoitti...

Minullahan jo ideat vilkkuivat silmissä että jos tuo olisi minun niin spraymaalaisin sen mustaksi ja koristelisin jollan hienolla teipillä reunat. Viime kesänä spraymaalasin monta peltistä juttua uuteen uskoon kun alkuun meinasin nakata ne roskiin.

Päivi kirjoitti...

Hei Nanni ja kiitos kommentista :) Hienoa ettet nakannu peltirasioita roskiin vaan tuunasit, näinhän näillä vanhoilla peltirasioilla saa uutta käyttöä :) Itsekkin ajattelin kokeilla jotain peltipurkkia dc-fixata, saas kattoo onnistuuko. Mitä Nanni laitoit peltirasioihin? Itse ajattelin tosiaan laittaa pipareita tähän Perhospurkkiin, Lämmintä viikonloppua sinulle <3

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT