Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 22. elokuuta 2017

Lokerikkohyllyn uusi elämä.

 Lupasin postausta lokerikkohyllyköstä joten tässä vähän tarinaa siitä.

Lokerikko oli ennen valkoinen ja keittiöstä. Aikanaan se raijattiin mökille ja pyöri siellä sun täällä lattialla pystyasennossa ja lokerikkoon tungettiin kaikenlaista tavaraa.Nyt lokerikkohylly sai uuden elämän seinällä.

Lokerikko hiottiin kevyesti ja maalattiin harmaalla sävyllä(Helmi kalustemaali, puolihimmeä, tarkkaa maalisävyn nimeä en muista, olisiko ollut graffitinharmaa?).. .Maalia oli jäänyt olohuoneen rempasta ja se riittikin ihan hyvin. 

Lokerikkojen välit vaan on liian pieniä että isommat kirjat saisi "normaalisti" pystyyn mutta pienemmät kirjat mahtuivat niin ihan hyvin.

Kuvassa hyllykön päällä oleva "myrskylyhty" on todellisuudessa patterikäyttöinen ledlyhty ja tosi kätevä(ja turvallinen). 

 

 Lokerikkohylly kiinnitettiin kulmaraudoilla että varmasti pysyy seinässä kiinni!Hylly itsessään jo oli painava ja kun siihen laittaa kirjoja ym paino kasvaa.Kulmaraudat löytyivät Isännän kätköistä eikä niitä tarvinnut käydä erikseen ostamassa. Ehkä siksi niihin päädyttiinkin ;)Isännän kätköt ja Romuloota ovat loputtomat...

Olin joskus ostanut tämän tuikkuhäkin ja vienyt sen ulkohuussiin koristeeksi. Toin sen sieltä pois ja pestyäni hämähäkit ja pölyt ripustin sen hyllyn viereen. Taas todistus "häkkimaniasta" parin vuoden takaa.

Laitan vielä yhden kuvan käpylasipurkista <3 Samalla korjaan asiavirheen joka oli Somistelua-postauksessa. 

Kyseessähän on tietysti Karhulan Lasin Keittiötölkki..

Kuvan keittiötapetti on jämätapettia kotona tehdystä keittiöremontista joten nyt samaa tapettia on kotona ja mökillä ;)Ostettu Prismasta.Mutta tarvitseeko aina olla romanttisia kukkia ja ruusuja?

Jämätapetti ei olisi ihan kokonaan riittänyt joten seinälle laitettiin puolipaneelit jotka maalattiin valkoisiksi. Paneelit oli vanhasta eteisestä; muistona koirien nyhjäysjäljet jotka peittyivät maalin alle!

Nukkumasoppi sai siis uutta raikasta ilmettä ja itse olen tosi tyytyväinen lopputulokseen <3

Loppukustannukset olivat ainoastaan n.30 e eli uuden maalipurkin(0,9l) verran(valkoista Remontti Ässää).
Keitiötapetti Prisma(en tiedä onko enää myynnissä, ostettu parisen vuotta sitten).

Huomisen postauksessa luvassa päivitystä Muumitilanteesta :)

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT