Päivin Oma Plogi- Etusivu

keskiviikko 2. elokuuta 2017

Söpöysvaroitus!


Kärn Kaffe-kattenburk/kissakahvipurkki

-Voiko peltirasia/purkki enää söpömpi olla?


Uusimpia peltipurkkihankintoja heinäkuulta on tämä söpö, söpömpi, söpöin ruotsalainen Kärn Kaffe-kahvipurkki,jonka kannessa komeilee hellyttävä kisuliini...Teitä on varoitettu! :D


 Kärn Kaffe tuotemerkki perustettiin 1900-luvun alussa.Lisää tietoa, jos kiinnostaa voi lukea oheisen ruotsalaisen linkin kautta. Tietoa ja kuvia oli vaikea saada, mutta kuvahaun avulla näitä eri kissakuvalla olevia pyöreitä purkkeja löytyi lopulta ainakin kolme. Ja Googlettamalla osui tuo linkki silmiin, siinä kaikki. Luulen omani olevan 1950-luvulta,mutta varma en voi olla.

Jos jollakin on enemmän tietoa tästä kahvifirmasta ja kissapurkista, olisin enemmän kuin kiitollinen jos kertoisi kommentissa tänne. Huom! Kärn Kaffe-merkillä löytyi kyllä paljon muita peltisiä kahvipurkkeja!Törmäsin sattumoisin kissapurkkiin Facebook-ryhmän kautta missä se oli myytävänä. Maksoin siitä noin 10 e ja postit. Minusta ihan kohtuuhinta, varsinkin kun ei näitä taida liiemmin Suomessa myynnissä pyöriä?
Summarummarum. Nälkää kasvaa syödessä joten nyt tuli halu kerää nämä kaikki! Jos vain löytyy eri kuvalla.

Ruotsalaisen Broarne-verkkosivun kautta oli samanlainen kattipurkki myytävänä hintaan 195 kr.
Uuuh siellä oli myös kaikkea muuta ihanaa Retroa myynnissä....


Sisältä kulumaa ja ruostetta,mutta kyllä tästä vielä johonkin käyttöön on. Pipareita tai kahvia ei viitsi enää tuossa säilytellä mutta aina sitä tilpehööriä löytyy!


Purkin strategiset mitat: 
leveys 22 cm ja korkeus 8cm kannen kanssa.
 Kookas purkki siis!


Laitan vielä yhteiskuvan mun ihanista kissapurkeista.
Kumpi on sinusta söötempi ?Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT