Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 29. elokuuta 2017

Kuormalavasta Kukkalavaksi

Ja näin se tapahtuu: tarvitaan 1 kuormalava ja jos se on huonossa hapessa kuten tämä oli niin sopivan kokoisia laudanpätkiä ja jos ei ole niin sahataan.Taas paljon nauloja! Vasara ja saha(jos tarvitsee pätkiä niitä lautoja). Sitten vaan naputellaan laudanpätkät sivuille ja pohjaan pohja umpeen.Kuullostaapa helpolta.(Unohdin varmaan jotain?)

Kustannukset 0 euroa.(+ harsokankaan hinta)Multaakin oli jo ennestään.

Tämä ruljanssi sai alkunsa kun mietin mihin laittaisin paprikan taimet. Luit oikein:paprikan taimet. Kuka hullu nyt elokuussa paprikoita istuttelee ja varsinkin ulos!

Vastaus:minä.Löysin n. kuukausi sitten pussin paprikan siemeniä ja laitoin huvikseni ne ensin parvekelaatikkoon odotuksella ettei niistä mitään tule koska varmaan jo vanhentuneita siemeniä. Yllätys oli suuri kun rupesivatkin itää ja tuli kiire siirtää isompaan kukkaruukkuun, itse asiassa kahteen isoon.

Paprikan siemenistä kasvaneet taimet kasvoivat mokomat ulos jo kukkaruukuista ja aloin katselee paikkaa mihin ne nyt tunkisin?Paprikan kasvattamisesta voi lukea oheisesta Biolan Oy linkistä; pieni mainostaminen sallittakoon....


 Mökiltä löytyi myös tuo kukkaristikko jonka naulasin lavaan kiinni (ei pakollinen mutta tuo näköä?).Raahasin koko komeuden sitten Mökin seinälle( ensin siirrettyäni tikkaat tieltä). Tarkoitus olisi ostaa vielä harsokangasta( entiset oli jo näköjään käytetty) ja laittaa suojaksi yöksi.Omanlainen "kasvihuone" siis. Laitan kuvaa sitten mitä tarkoitan. Katsotaan sitten mitä niistä tulee? Toivottavasti ei ihan tulisi vielä yöhallaa!

MOTTO: Taimet/kukat ovat niin kuin lapsia jotka eivät muuta kotoa!(Mökkilehdestä tai vastaavasta luettu).

3 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

Kiva kukkalava!
Onpas hienoa, että paprikat alkoivat kasvamaan. Kannatti kokeilla.
Toivottavasti saat ne isoiksi ennen hallaa.
Mukavaa keskiviikkoa!

Päivi kirjoitti...

Heips ja kiitos samoin Sari muksua viikon jatkoja! Juu. en aio jättää niitä heitteille vaan vien sisälle turvaan jos alkaa kylmenee, toivottavasti sisätiloissa vielä jaksaa jatkaa kasvua. ;)

Päden paja kirjoitti...

Voi miten kiva kukkalava..olipas hauska idea!! Toivotaan tosiaan että noita yöhalloja ei vielä tulisi! Mukavaa viikonloppua sinne♥

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT