Päivin Oma Plogi- Etusivu

perjantai 18. elokuuta 2017

Ruuhen pohjaritilästä hyllyksi

 Wanha ruuhi oli jo tullut tiensä päähän, valitettavasti...mutta siitä oli jäänyt ruuhen osia jotka oli piilotettu mökin alle. Sieltä löytyi melan lisäksi myös kuvassa oleva ruuhen puinen pohjaritilä josta päätetiin tuunata kevyt hylly melanaulakon yläpuolelle. 

Väri itsessään oli vielä hyvä, joskin kulunut ja mukavasti ajan patinoima. Päätinkin vain puhdistaa ja kevyesti hioa pintaa sileämmäksi.Sitten vain sahattiin ulommaiset laudat irti sillä kokonaisena puuritilä olisi ollut turhan kookas :D

 

 Mistäpä kannattimet hyllyyn? Olin jostain joskus lukenut ja nähnyt kuvan miten vanhoista nahkavöistä oli tuunattu hyllynkannattimet.( Joten alkuperäinen idea ei ole ollenkaan minun).

Eipä muuta kuin kokeilemaan onnistuuko!Mökiltä löytyi sattumoisin kaapin perukoilta 2 kpl rikkinäisiä nahkavöitä(soljet on hyvä olla ehjät) jotka otettiin tuunaukseen mukaan.Ei haittaa vaikka ovat eriparia kunhan ovat yhtä leveitä.

Seuraavissa kuvissa näet miten me kiinnitettiin nahkavyöt hyllyyn.

Levyseinään kiinnitys tapahtui kahdella ruuvilla per vyökannatin.

HUOM! Mitään painavaa en laittaisi hyllylle kuten paljon kirjoja tai särkyvää, mutta muutaman peltipurkin/ rottinkikorin luulisi kestävän.


Lopputulos tunnin aherruksen ja Isännän suosiollisella avustuksella kevyt hylly on seinällä.Kustannukset 0 euroa. Hyllyn pituus on n. 130cm ja leveys *sopiva*.Tattikulhokin pääsi arvoiselle paikalleen!
Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT